Artisanaal

Testimonials

Colac, een betrouwbare partner voor jouw onderneming.

Wil je jouw bestaande recept perfectioneren of een gloednieuw creëren? Op zoek naar inspiratie voor nieuwe gerechten? Problemen met verpakking? Misschien heb je gewoon nood aan een betrouwbare leverancier ... Wij zijn er voor jou!

 

Geen uitdaging is te groot voor Colac.

Colac ontwikkelt met de grootste zorg klantgerichte oplossingen. En omdat ons cliënteel actief is in de ijsbereiding, zuivel, bakkerij, horeca, catering en meer, krijgen we van hen de meest uiteenlopende opdrachten; van het bedenken van een ijsrecept met een unieke smaak en textuur tot het uitwerken van een nieuw nagerecht voor een restaurant of cateraar.

Uiteraard gaan we geen enkele uitdaging uit de weg én we gaan door tot we aan de verwachtingen kunnen voldoen, of beter nog, ze kunnen overtreffen. Maar wij kunnen wel zeggen dat wij uitblinken in ons vak, we laten liever onze klanten zelf aan het woord.

Samen met Colac vind je de oplossing.

Ontdek hier onze cases voor een unieke blik achter de schermen bij onze klanten.

Wat gebeurt er bij Colac.

Benieuwd wat er achter de schermen allemaal beweegt? Er gebeurt altijd wel iets bij Colac. In ons nieuwsoverzicht blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Alle nieuws