nieuws20 juni 2018

Voedingssector floreert in België dankzij export

“De Belgische voedingsbedrijven voeren meer en meer producten uit naar het buitenland. Maar in ons eigen land worden steeds minder Belgische voedingsproducten verkocht. Dat blijkt uit de jaarcijfers van Fevia, de koepel van de Belgische voedingsbedrijven. Door taksen, heffingen en hoge loonkosten zijn voedingsproducten duur in ons land, en daardoor gaan Belgen vaker de grens over om te winkelen.”

Colac komt in België in de media als voorbeeld bedrijf in de voedingsector die veel groeit en veel exporteert.

Export is belangrijk voor COLAC

Geert Vermeersch

Colac heeft in 2017 een nieuwe productiefaciliteit gebouwd die gebouwd is voor de groei. Colac behaalt een groot deel van haar omzet door export en hoopt de komende jaren te blijven groeien.

 

 

 

 

Genoeg gelezen? Laat ons jouw verhaal schrijven.

Jouw traject begint bij Colac. Met onze dessertsauzen, fruitbereidingen en warm flavour bereidingen geef je jouw producten net dat extraatje. Wij stellen graag onze expertise ter beschikking om te kijken waar we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Of het nu gaat om productieverbeteringen, aanpassingen aan recepten of zelfs geheel nieuwe producten, contacteer ons en we werken graag een oplossing uit op jouw maat.

Contacteer ons