Dessertsauzen
Ontdek meer
Colac laat studenten proeven van het bedrijfsleven onder de vorm van duaal leren. Mohammad en Hashim versterken ons productieteam voor de komende 5 maanden. Zij ruilen enkele dagen in de week de schoolbanken in voor onze productiehal.
Lees meerColac laat studenten proeven van het bedrijfsleven onder de vorm van duaal leren. Mohammad en Hashim versterken ons productieteam voor de komende 5 maanden. Zij ruilen enkele dagen in de week de schoolbanken in voor onze productiehal.
IJssalon Guba in Meerhout gaat de volle 100% voor beleving.
Colac is er bijzonder trots op om zichzelf de allereerste winnaar van de Greener Planet Award, een van de belangrijkste KMO-duurzaamheidsprijzen voor de voedings- en drankenindustrie in de EU – ook wel bekend als The Foodies, te mogen noemen.
Kanaal Z – de Belgische televisiezender met voornamelijk economisch nieuws – kwam bij ons op bezoek in Beerse. En dat met als enige doel om alles te leren over ijs. Uiteraard waren mede-zaakvoerder Jeanne en sales België Thomas erg enthousiast om het Colac-verhaal te vertellen.
Het recept van jouw ijs is jouw belangrijkste troef, naast het concept en de locatie.
In de voedingsindustrie wordt water gebruikt om op te warmen, te koelen en te reinigen. Colac heeft gekozen om te investeren in duurzaam watergebruik . Onder de productiefaciliteit werd er een waterbassin gebouwd van 1,4 miljoen liter. Dit grote waterbassin verzamelt regenwater van het dak.
Om producten van topkwaliteit te kunnen afleveren moeten ook onze ingrediënten, productieproces, controle en afwerking steeds op het hoogste niveau zitten. Daar zijn we al vele jaren mee bezig, maar stellen alles in het werk om ook naar de toekomst toe vernieuwend te blijven en tegelijk diezelfde kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom werken wij ook met de juiste mensen op de juiste plaats.