nieuws 3 april 2023

Een plaats innemen op de Britse ijsmarkt

De zomer sluipt stilletjes ons land binnen na de lange wintermaanden achter ons te hebben gelaten. Dat betekent natuurlijk ijsjesweer. Niet alleen heeft Colac nationale ambities, maar ook in het buitenland beginnen ze de zomerkriebels te voelen. Colac en Keylink hebben een bloeiende zakenrelatie sinds 2018, toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de SIGEP-beurs in Italië. Destijds was Keylink op zoek naar iemand die hen kon helpen een plaats te veroveren op de Britse ijsmarkt.

 

Keylink is een familiebedrijf dat ingrediënten, apparatuur en accessoires levert voor de chocolade- en zoetwarenindustrie. Ze kunnen bogen op 50 jaar ervaring. Zij waren het eerste bedrijf dat Belgische chocolaatjes importeerde naar het Verenigd Koninkrijk (Manchester).

 

Keylink staat, net als Colac, bekend om hun snelle levering en nauw contact met de klant, beide zeer belangrijke eigenschappen in de huidige markt. Dezelfde woorden en waarden resoneren ook bij Keylink: "Wij werken met Colac omdat zij een breed assortiment kwaliteitsproducten kunnen leveren met een zeer snelle levering. Colac heeft een duidelijk beeld van hun doelstellingen en wat hun producten kunnen opleveren, wat ons helpt om zowel de producten als de inhoud in de markt te zetten."

 

Ice Ice Baby

Colac begon in 1981 met een uniek product: de exclusieve Colac-ijspasta. Een essentieel ingrediënt voor het maken van ambachtelijk ijs van de hoogste kwaliteit. Keylink was de eerste distributeur in het Verenigd Koninkrijk die deze ijspasta verkocht.

 

Volgens Keylink biedt onze ijspasta een perfecte rijke basis voor het maken van uitstekend ijs: "De eenvoud en het gebruiksgemak van het product in combinatie met de uitstekende smaak en textuur is wat wij hier aantrekkelijk aan vinden. Het ontraadt het ijsbereidingsproces en maakt dit voor iedereen toegankelijk."

 

1/4
2/4
3/4
4/4

Wat brengt de toekomst...

Wij zijn van mening dat wij met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde op het gebied van ijs de ideale partner zijn voor Keylink. Samen een plaats innemen in de Britse ijsmarkt is waar we elke dag naar streven.

 

In de toekomst hopen we met Colac te kunnen blijven samenwerken om een fijn assortiment aan ijspoeders en toppings te creëren, terwijl we onze klanten de middelen en kennis verschaffen over hoe ze gemakkelijk ijs kunnen maken.

Joe-Verantwoordelijke Marketing

1/2
2/2

Enkele inspirerende recepten om af te koelen tijdens de hete zomerdagen:

Genoeg gelezen? Laat ons jouw verhaal schrijven.

Jouw traject begint bij Colac. Met onze dessertsauzen, fruitbereidingen en warm flavour bereidingen geef je jouw producten net dat extraatje. Wij stellen graag onze expertise ter beschikking om te kijken waar we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Of het nu gaat om productieverbeteringen, aanpassingen aan recepten of zelfs geheel nieuwe producten, contacteer ons en we werken graag een oplossing uit op jouw maat.

Contacteer ons