nieuws11 maart 2018

Colac verhuist naar nieuwe vestiging

In de zomer van 2017 wordt stilaan de laatste hand gelegd aan de nieuwe gebouwen in Beerse. Mondjesmaat worden er al wat zaken verhuist. Vooral de verhuis van de imposante indamper kon op veel bekijks rekenen. Deze werd met een kraan uit het dak in Malle gehesen om dan vervoerd te worden naar Beerse en daar opnieuw met een kraan door het dak werd geplaatst.  

1/2
2/2

In oktober 2017 waren dan ook de kantoren klaar en konden we met z'n allen verhuizen en de nieuwe vestiging in gebruik nemen. Alle medewerkers droegen hun steentje bij. Op vrijdag en zaterdag heerste er een grote bedrijvigheid in Beerse en Malle. Dozen werden ingeladen en vervoerd naar Beerse. Daar werden de kaften meteen uitgeladen en op de juiste plaats in de nieuwe kasten geplaatst. De nieuwe stoelen werden alvast uitgetest en de eerste telefoontjes gepleegd. 

Zo konden we op maandag meteen starten op de nieuwe locatie. In begin was het nog een beetje zoeken. Sommige moesten 's morgens zelfs nog even goed nadenken welke richting ze uit moesten. Maar na een aantal maanden, was iedereen het gewoon. 

1/2
2/2

Op 10 maart 2018 werden de werknemers en familie en vrienden van de zaakvoerders uitgenodigd om het glas te heffen op de nieuwe locatie. Met een hapje en een drankje konden de genodigden genieten van een plezierige avond met dans en muziek.  Bovendien kwam ook de burgemeester langs voor de officiële opening. 

1/4
2/4
3/4
4/4

Genoeg gelezen? Laat ons jouw verhaal schrijven.

Jouw traject begint bij Colac. Met onze dessertsauzen, fruitbereidingen en warm flavour bereidingen geef je jouw producten net dat extraatje. Wij stellen graag onze expertise ter beschikking om te kijken waar we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Of het nu gaat om productieverbeteringen, aanpassingen aan recepten of zelfs geheel nieuwe producten, contacteer ons en we werken graag een oplossing uit op jouw maat.

Contacteer ons